Het geheim van afvallen is het boek voor een ieder die op een gezonde manier wilt afslanken. Dit boek overvalt je niet met geheime ingrediënten en utopische verhalen. Het is praktijkgericht en op feiten gebaseerd. Aan de inhoud merk je meteen dat de auteur haar vak als geen ander kent. Het is super informatief en maakt het proces juist eenvoudiger vol te houden door de menu’s en portie aanduidingen. Laat Arsala je begeleiden naar een slanker lichaam. Het geheim van afvallen is zeker een boek wat je in de keuken moet hebben liggen.

" Een boek voor de normale mens, die geen zin heeft om lekker eten weg te laten. Eigenlijk mag je alles eten, maar met mate. Zeker een aanrader om leuk af te vallen!"
Miranda Kramer
"Prima ondersteuning wanneer je gezond wil gaan eten."
Michael Adamse
" Goed boek, duidelijke recepten en goed geïllustreerd. Als je voor het grootste gedeelte houdt aan de tips van dit boek dan val je zeker 3-5 kilo per maand."
Renee van de Akker
"Door het boek ben ik binnen 2 maanden 9 kilo afgevallen! Doordat je lekker kunt variëren met eten lijkt het niet alsof je aan een strenge dieet vastzit. Het is een overzichtelijke boek met veel variatie in eten."
Sofia van den Berg
"Handig. Je kan alles blijven eten wat je wilt en toch ben ik 13 kilo afgevallen. Ik raad het aan aan iedereen in mijn buurt die wil afvallen. Dit is wat ik zocht"
John Blom
" Ik ben blij dat ik dit boek heb aangeschaft. Fijn dat er duidelijk en overzichtelijk staat wat je kan eten en hoe je het kan variëren. Ik ben tot nu toe 4 Kg afgevallen in 2 weken."
Joke
"Het boek is super informatief op het gebied van afvallen. Het legt niet alleen uit wat goed is voor je maar ook waarom, en dat vindt ik er zo fijn aan. Ik ben een persoon die wilt weten waarom iets gebeurd voor dat ik het geloof. Ik ben nu al een beetje afgevallen volgens de weegschaal dus ik ga gewoon lekker door want het werkt :)"
Desiree
" ik vind het fijn dat je kan varieren met andere producten als je iets niet lust of geen zin hebt. ook is het fijn dat je alles mag eten. ik kom niet elke dag aan beweging van een uur maar ik probeer minimaal 3-4 x per week te lopen met de hond"
Jan
"Het geheim van afvallen is het boek waar ik al jaren naar zoek en waar ik enorm blij mee ben. Geen calorieën meer tellen of nadenken over wat je wel of niet mag hebben. Het boek heeft mij geleerd dat ik alles mag eten wat ik lekker vind en wanneer. Daarnaast heb ik nieuwe feitjes geleerd die ik nog nooit eerder had gehoord. De lijsten van producten waarmee je kunt variëren zijn erg handig. Het is heel overzichtelijk met de maandelijkse menu's."
Esmeralda
" Ik heb nooit eerder een boek over afvallen gelezen dat zo duidelijk is en je goed bij de hand neemt om veel makkelijker af te vallen en dit tot je leefwijze te maken. Ik ben al 4 kilo afgevallen in 4 weken 🙂 "
Chantal
"Ik eet lekker en ik heb geen honger"
Babs
"Ik vind haar boek heel interessant, alles is duidelijk beschreven en uitgelegd. Als je overgewicht hebt kan je dit boek gebruiken om goed af te vallen. Ik ben ontzettend tevreden met ariyane en haar boek. ik ben 12 kilo afgevalen en ben erg blij ermee. Het is een leuke boek met lekkere eten. "
Marleen
"Wat een geweldg boek. IK heb zoveel van geleerd. Het is duidelijk en overzichterlijk beschreven. IK ben nu al 4 kg afgevallen na 3 weken. Het is makkelijk vol te houden, omdat ik nogsteeds lekkere dingen kan eten. Lekkere schema's voor 4 weken "
Yolanda
Je hoeft niet jezelf te kwellen om te willen afvallen. Het boek heeft een rode draad waar je gebruikt van maakt. De groene, oranje en rode variatielijsten, echt top!"
Margariet